Hulswitweg 19

Hulswitweg 19 HAARLEM

Hulswitweg 19 HAARLEM
Ingetrokken
Bedrijfspanden m2
Kamers 1

€ 795.000,-


Omschrijving

Bedrijfsruimte met penthouse-bedrijfswoning! De ligging is ideaal: direct naast de iconische KPN-toren en het recreatiegebied Veerplas op bedrijventerrein Haarlem Businesspark (Layers II) in de Waarderpolder. Tegen het historische centrum van Haarlem aan op 15 minuten rijden van Amsterdam en Schiphol. Maar ook dichtbij de IJmond. De snelwegen A9, A5 en N200 zijn makkelijk bereikbaar. Op 10 minuten loopafstand van de Hulswitweg is het treinstation Haarlem-Spaarnwoude. De begane grond bestaat uit een royale bedrijfs/werkruimte voorzien van overheaddeur. Hier bevindt zich tevens een liftschacht. De goederenlift zorgt ervoor dat het verplaatsen van materialen en/of goederen tussen de verschillende verdiepingen eenvoudig gerealiseerd kan worden. Op de eerste verdieping bevinden zich de kantoorruimtes. Naar eigen inzicht anders in te delen en/of te gebruiken. Het penthouse is de grootste verrassing: bijna 200m2 woongenot, veel privacy, waanzinnig uitzicht en een zonnig dakterras op het oosten! De woning heeft vanaf 2019 de nodige renovaties ondergaan. De living is gigantisch en voorzien van een enorme woonkeuken. Twee royale…

Kenmerken

Omschrijving

Bedrijfsruimte met penthouse-bedrijfswoning!

De ligging is ideaal: direct naast de iconische KPN-toren en het recreatiegebied Veerplas op bedrijventerrein Haarlem Businesspark (Layers II) in de Waarderpolder. Tegen het historische centrum van Haarlem aan op 15 minuten rijden van Amsterdam en Schiphol. Maar ook dichtbij de IJmond. De snelwegen A9, A5 en N200 zijn makkelijk bereikbaar. Op 10 minuten loopafstand van de Hulswitweg is het treinstation Haarlem-Spaarnwoude.

De begane grond bestaat uit een royale bedrijfs/werkruimte voorzien van overheaddeur.
Hier bevindt zich tevens een liftschacht. De goederenlift zorgt ervoor dat het verplaatsen van materialen en/of goederen tussen de verschillende verdiepingen eenvoudig gerealiseerd kan worden.

Op de eerste verdieping bevinden zich de kantoorruimtes.
Naar eigen inzicht anders in te delen en/of te gebruiken.

Het penthouse is de grootste verrassing: bijna 200m2 woongenot, veel privacy, waanzinnig uitzicht en een zonnig dakterras op het oosten!
De woning heeft vanaf 2019 de nodige renovaties ondergaan.
De living is gigantisch en voorzien van een enorme woonkeuken.
Twee royale slaapkamers met ieder een en-suite badkamer, een derde slaapkamer met badkamer is indien gewenst nog te realiseren. De ruimte en lichtinval zijn ongekend!

Bijzonderheden:
– bedrijfsruimte 203m2
– woonoppervlakte 195m2
– strategische ligging
– bedrijfs/kantoorruimte met woonbestemming (bedrijfswoning)
– alle elektra vervangen in 2020
– platte daken opnieuw bekleed (bitumen) in 2022
– dakterras
– geheel voorzien van dubbel glas
– vrij parkeren zonder vergunning
– onderdeel van een VvE, deze is actief
– bijdrage VvE € 310,- per maand
– oplevering in overleg

 

Kenmerken

Status ingetrokken
Vraagprijs € 795.000 
Servicekosten €  
Bouwvorm
Bouwjaar
Ligging
Indeling
Perceeloppervlakte
Kantoorruimte
Oppervlakte
Verdieping
Voorziening
Overig
Onderhoud binnen
Onderhoud buiten

Media

Selectie uit ons aanbod