Skip to main content

Een huis kopen

Een huis kopen is een belangrijke beslissing waar je graag hulp en advies bij wilt hebben. Hoeveel moet je bieden, zijn er verborgen gebreken en is de aankoop wel een verstandige keuze? Wij geven je advies bij het kopen van de juiste woning die past bij jouw woonwensen en financiële mogelijkheden.

De voordelen van je eigen Huizenstede makelaar op een rij…

…als eerste op de hoogte van het aanbod in Haarlem en omstreken
…nauwkeurige analyse van je woonwensen
…deskundige begeleiding bij bezichtigingen
…oog voor reële waarde en bouwkundige gebreken
…eventuele juridische zaken worden geregeld
…professionele onderhandelaars over de prijs

Huizenstede Makelaars heeft ruim 25 jaar ervaring in de huizenmarkt in Haarlem en omstreken. We zijn een middelgroot kantoor, een supereffectief team en staan altijd voor je klaar. Vanaf het moment dat je start met het oriënteren tot en met de overdracht van de woning zullen we je begeleiden. Tevens kun je na de aankoop van je nieuwe woning ook altijd nog bij ons terecht voor vragen.

Plaats een zoekopdracht

Je kunt op onze website een zoekopdracht plaatsen voor Haarlem en de omliggende gemeenten. Na het invullen en verzenden van de gegevens, neemt een van onze makelaars contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Voor het plaatsen van deze zoekopdracht brengen we geen kosten in rekening en de zoekopdracht is altijd op basis van no cure, no pay.

We zijn er voor jou!

Huizenstede Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij zijn op de hoogte van het nieuwste aanbod in onze regio (eerder dan het aanbod op Funda), de reële marktwaarde, funderingsproblemen, bestemmingsplannen, eventuele bodemvervuiling, veranderende wetgeving en economische ontwikkelingen. Het is onze taak om al deze zaken duidelijk aan je voor te leggen.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

27

jaar
ervaring

3000+

huizen
verkocht

aangekocht

  Dé makelaar van Haarlem

  MAKELAAR OP PROEF
  Je kunt onze diensten vrijblijvend uitproberen met een tijdelijke zoekopdracht. Wij houden je dan vier weken lang op de hoogte van het nieuwste aanbod in de omgeving. No cure, no pay.

  GRATIS WAARDEBEPALING
  Met een waardebepaling geven wij een deskundig oordeel over de waarde van de woning, de te verwachte verkoopduur en geven we tips ter verhoging van de verkoopbaarheid.

  HYPOTHEEKADVIES
  Hypotheekadvies is een vak apart, daarom werken we samen met externe hypotheekadviseurs. We hebben een groot netwerk en we helpen je graag met het vinden van de juiste hypotheekadviseur.