Skip to main content

Je huis verkopen

We dromen allemaal wel eens van een andere woning. Eentje die groter is, of juist kleiner, met een zonovergoten tuin op het zuiden of je wilt juist een appartement met balkon. Als die droom werkelijkheid wordt, dan wil je jouw eigen huis natuurlijk zo gunstig mogelijk verkopen. Een goede verkooptactiek maakt dat de woning onder de beste voorwaarden wordt verkocht. Wij regelen dat voor je. Waar nodig vragen we de stylist om advies, we maken professionele foto’s en nemen alles tot in de puntjes door.

Funda

Als de voorbereidingen gedaan zijn, dan maken we een verkoopbrochure en melden we je huis aan bij alle NVM-makelaars en op Funda. Uiteraard staat je huis ook op onze eigen website en op onze socials. Daarnaast krijgt de woning ook een mooi plekje in de etalage van ons monumentale kantoorpand.

NVM

Huizenstede Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn ruim 25 jaar actief in Haarlem en omstreken en hebben een breed netwerk opgebouwd. Naast onze eigen, no-nonsense manier van werken hebben wij een uitwisselingssysteem met ruim 100 makelaarskantoren in onze regio.

27

jaar
ervaring

3000+

huizen
verkocht

Dé makelaar van Haarlem

MAKELAAR OP PROEF
Je kunt onze diensten vrijblijvend uitproberen met een tijdelijke zoekopdracht. Wij houden je dan vier weken lang op de hoogte van het nieuwste aanbod in de omgeving. No cure, no pay.

GRATIS WAARDEBEPALING
Met een waardebepaling geven wij een deskundig oordeel over de waarde van de woning, de te verwachte verkoopduur en geven we tips ter verhoging van de verkoopbaarheid.

HYPOTHEEKADVIES
Hypotheekadvies is een vak apart, daarom werken we samen met externe hypotheekadviseurs. We hebben een groot netwerk en we helpen je graag met het vinden van de juiste hypotheekadviseur.