Skip to main content

Jouw makelaar

Een huis kopen is niet alleen een bijzondere en leuke ervaring. Het kan je ook de nodige zorgen geven. Maar dat hoeft niet. Als je tenminste iemand hebt die je bijstaat met kundig advies.

Wij hebben de kennis en ervaring om je te kunnen adviseren. Wie zijn wij? De makelaars van Huizenstede Makelaars. Onze aanpak, waarin persoonlijk contact en maatwerk centraal staat, werkt. Steeds meer woningzoekenden weten ons, en hierdoor hun droomhuis, dan ook te vinden. En daar is het je per slot van rekening om te doen.

We zijn betrokken bij ons werk. Het klinkt vanzelfsprekend maar is het niet. Onder andere dankzij deze eigenschap kunnen wij je de in huidige competitieve huizenmarkt nèt even beter van dienst zijn. Het verschil tussen wel of niet de beste prijs voor je huis krijgen, of die prachtwoning vinden waarvan je niet eens wist dat ‘ie bestond.

Je kunt onze diensten nu geheel vrijblijvend uitproberen door een tijdelijke zoekopdracht in te voeren. Wij houden je, vanaf die dag en voor 4 weken lang, op de hoogte van het nieuwste aanbod in de omgeving. Dit kost je uiteraard helemaal niets!

Klik hier voor het invoeren van een (tijdelijke) zoekopdracht!

Wij zijn Huizenstede Makelaars!
En wellicht binnenkort jouw makelaar?

Dé makelaar van Haarlem

MAKELAAR OP PROEF
Je kunt onze diensten vrijblijvend uitproberen met een tijdelijke zoekopdracht. Wij houden je dan vier weken lang op de hoogte van het nieuwste aanbod in de omgeving. No cure, no pay.

GRATIS WAARDEBEPALING
Met een waardebepaling geven wij een deskundig oordeel over de waarde van de woning, de te verwachte verkoopduur en geven we tips ter verhoging van de verkoopbaarheid.

HYPOTHEEKADVIES
Hypotheekadvies is een vak apart, daarom werken we samen met externe hypotheekadviseurs. We hebben een groot netwerk en we helpen je graag met het vinden van de juiste hypotheekadviseur.

“Korte lijnen, snel en adequaat antwoord en actie ondernomen op alle vragen. Begripvol voor ‘emoties’ die met koop en verkoop gepaard gaan.”
Lees alle recensies >

“Goede persoonlijke benadering. Juist bij een bijzonder object als dit is dit voor zowel koper als verkoper een aangename meerwaarde.”
Lees alle recensies >

“Top makelaars! Deskundig en ook luisterend naar de klant. Hierdoor hebben wij snel een nieuw huis gevonden en is ons eigen huis binnen twee weken verkocht.”
Lees alle recensies >