Skip to main content

Je huis verkopen

Je huidige woning is te klein, of juist te groot, ligt te ver van je werk, of… Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om de verkoop van de huidige woning te overwegen. Een goed verkoopplan maakt dat de woning onder de beste voorwaarden wordt verkocht. Wij maken samen een persoonlijk verkoopplan.

Elke woning heeft zijn eigen kenmerken en spreekt daarmee een bepaalde doelgroep aan. Wij kunnen je als geen ander adviseren over hoe de woning in de markt te zetten. Om alles goed in kaart te brengen komen wij langs voor een uitgebreid gesprek en rondleiding. Nadat we samen het persoonlijk verkoopplan hebben bepaald gaan wij aan de slag.

Presentatie van de woning
Om je op weg te helpen met de presentatie van de woning sturen wij onze stylist langs voor verkoopstylingadvies. Ten behoeve van de promotie worden er foto’s gemaakt door een professioneel fotograaf.

Promotie van de woning
De promotie van de woning begint met een uitgebreide verkoopbrochure en vermelding op onze eigen website en www.funda.nl. Daarnaast draagt de showroom van ons monumentale kantoorpand op een centrale locatie ook bij aan de optimale presentatie van de woning. Uiteraard besteden wij ook aandacht aan promotie via social media.

Deskundigheid
Huizenstede makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn ruim 20 jaar actief in Haarlem en omstreken en hebben dan ook een breed netwerk opgebouwd. Naast onze eigen, creatieve en betrokken manier van werken hebben wij een uitwisselingssysteem met ruim 70 makelaarskantoren in de regio (NVM-dienstenpakket).

Huizenstede makelaardij brengen jaarlijks honderden kopers en verkopers bij elkaar, ontmoeten dagelijks vele zoekers en selecteren daaruit de potentiële kopers.

De voordelen van je eigen Huizenstede makelaar op een rij…

  • altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in Haarlem en omstreken
  • verkoopdoel analyseren en permanent voor ogen houden
  • zorgvuldige begeleiding van de verkoopbezichtigingen
  • professionele onderhandelaars over de prijs
  • alle juridische zaken worden geregeld
  • wij staan open voor vragen, ook na de oplevering

Dé koper van je woning bestaat… wij weten de juiste te vinden. Meer informatie? Wij nodigen je uit om eens geheel vrijblijvend over je plannen te komen praten. Neem contact met ons op