Skip to main content

Een woning kopen

Het kopen van een woning is voor velen geen dagelijkse bezigheid. Toch moet je vaak –voor die ene leuke woning– snel een beslissing nemen. Hierbij spelen allerlei emoties een rol. Een aankoopmakelaar kan je onafhankelijk advies geven om de juiste keuze te maken.

Je zoektocht naar een nieuwe woning begint met het opstellen van een wensenlijst. Denk hierbij aan het woningtype evenals aan de woonomgeving. Bekijk daarnaast de financiële mogelijkheden met behulp van een hypotheek adviseur.

Vervolgens kun je gaan oriënteren op de woningmarkt. Er komt meer kijken bij de aankoop van een woning dan je misschien zou denken. Huizenstede Makelaardij is bekend met de markt in Haarlem en omstreken en kan je hierbij begeleiden. Vanaf het moment dat je start met het oriënteren tot aan de overdracht van de woning. Maar zelfs daarna kun je met vragen bij ons terecht.

Je kunt op onze site een zoekopdracht plaatsen voor Haarlem en omstreken. Na het invullen en verzenden van de gegevens, neemt één van onze makelaars contact met je op voor een aanvullend en vrijblijvend gesprek. Voor het plaatsen van deze zoekopdracht brengen wij geen kosten in rekening.

Deskundigheid
Huizenstede Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs hebben jarenlange ervaring in Haarlem en omstreken. Wij weten precies welke weg te bewandelen naar de aankoop van een woning.

Wij zijn op de hoogte van het nieuwste aanbod in Haarlem en omstreken (vaak voor de markt uit), de reële marktwaarde, funderingsproblemen, bestemmingsplannen, bodem-vervuiling, veranderende wetgeving en economie, ed.

Wij zien het als onze taak de zaken duidelijk aan je voor te leggen en je aankoopbeslissing te vereenvoudigen!

De voordelen van je eigen Huizenstede makelaar op een rij…

  • altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in Haarlem en omstreken
  • nauwkeurige analyse van je woonwensen
  • zorgvuldige begeleiding bij bezichtigingen
  • gedegen oog voor reële waarde en bouwkundige gebreken
  • alle juridische zaken worden geregeld
  • professionele onderhandelaars over de prijs
  • wij staan open voor vragen, ook na de oplevering

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.