Skip to main content

Spaarndammerstraat 622 a

Spaarndammerstraat 622 a AMSTERDAM

Spaarndammerstraat 622 a AMSTERDAM
Aangekocht
Appartement, Woning 81 m2
Kamers 3

€ 550.000,-


Omschrijving

* This Property is listed by a MVA Certified Expat Broker* ** English text below** Achter de statige gevel van het voormalige politiebureau aan de Spaarndammerstraat treft u dit moderne vierkamer appartement (81m2) met maar liefst 3 slaapkamers, een balkon en een berging in de onderbouw. Het gebouw is oorspronkelijk in 1911 gebouwd maar in 1999 is er achter de voorgevel een nieuw complex met lift opgetrokken. Een snelle oplevering voor 1 april 2021 is mogelijk! De Spaarndammerstraat is een levendige straat met op loopafstand een gevarieerd en goed aanbod aan winkels, supermarkten, gezellige cafés en restaurants, zoals Café de Walvis, Compartir, Dignita, de Pizzabakkers, Bar Mick, Rayleich en Ramsay en REM eiland en Pont 13 zijn praktisch om de hoek gelegen. De woning ligt midden in de het hart van het zeer populaire Westerpark, op loopafstand van de Jordaan en om de hoek van De Houthavens alwaar inmiddels ook een aantal goede scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, een zwembad en…

Kenmerken

Status
Aangekocht
Verkoopprijs
€ 550.000

Omschrijving

* This Property is listed by a MVA Certified Expat Broker*
** English text below**

Achter de statige gevel van het voormalige politiebureau aan de Spaarndammerstraat treft u dit moderne vierkamer appartement (81m2) met maar liefst 3 slaapkamers, een balkon en een berging in de onderbouw. Het gebouw is oorspronkelijk in 1911 gebouwd maar in 1999 is er achter de voorgevel een nieuw complex met lift opgetrokken.

Een snelle oplevering voor 1 april 2021 is mogelijk!

De Spaarndammerstraat is een levendige straat met op loopafstand een gevarieerd en goed aanbod aan winkels, supermarkten, gezellige cafés en restaurants, zoals Café de Walvis, Compartir, Dignita, de Pizzabakkers, Bar Mick, Rayleich en Ramsay en REM eiland en Pont 13 zijn praktisch om de hoek gelegen.

De woning ligt midden in de het hart van het zeer populaire Westerpark, op loopafstand van de Jordaan en om de hoek van De Houthavens alwaar inmiddels ook een aantal goede scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, een zwembad en sportscholen, trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen aan het water zijn gevestigd. Het nieuwe park boven de nieuwe Spaarndammertunnel, het Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie (hardlopen en bootcampen), leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje.

Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk. De bereikbaarheid is prima verzorgd met het Centraal Station op enkele fietsminuten, of meerdere busverbindingen richting Centraal Station en Station Sloterdijk. Parkeren kan meestal voor de deur en anders gemakkelijk in de omliggende straten. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ring.

Het appartement verkeert in een uitstekende en nette staat, bevindt zich op de derde verdieping, is bereikbaar met lift en voorzien moderne kozijnen met dubbele beglazing. Op de grond is een lamel parketvloer aangebracht.

Indeling
Begane grond: Afgesloten gemeenschappelijke entree, buitenruimte, toegang naar de berging, trappenhuis en lift.
Derde verdieping: Gemeenschappelijke hal, meterkast, entree, gang, slaap- of werkkamer, woonkamer met open keuken en schuifpui naar het balkon, tweede gang die toegang geeft tot twee slaapkamers, een separaat toilet, de badkamer en de was/stookruimte.

Woonkamer en keuken
De ruime kamer biedt plek aan de open keuken, met diverse inbouwapparatuur en in 2017 geïnstalleerd, een eetkamer-, en een zitkamer gedeelte. De zitkamer grenst direct aan het balkon met zicht op de binnentuinen van de complexen aan de Spitsbergenstraat.

Slaap/werk kamers
Het appartement beschikt over drie (slaap)kamers. Daardoor is er, nu in tijden dat er veel vanuit huis wordt gewerkt, een mogelijkheid om een aparte kantoorkamer in te richten. Voor de oppervlakte en indeling van de kamers verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegrond.

Badkamer en toilet
Het separate toilet beschikt over een fontein en is uitgevoerd met zwarte en marmeren tegels. De badkamer beschikt over een ligbad, een douche en een wastafel. Ook deze ruimte is grotendeels afgewerkt met zwarte wand- en vloertegels.

Buitenruimte
Het appartement beschikt over een heerlijk balkon, te bereiken vanuit de woonkamer maar ook vanuit een van de slaapkamers. Vanaf het balkon is er zicht op de binnentuin van de complexen aan de Spitsbergenstraat.

VVE
De VVE wordt beheerd door de bewoners zelf. Er zijn enkele stukken beschikbaar.
De servicekosten bedragen momenteel € 130,80 per maand.

Parkeren en bereikbaarheid
De auto kan tegen betaling of middels een bewonersvergunning voor de deur van het complex worden geparkeerd. De verbindingen voor het openbaar zijn zeer nabij gelegen. Op loopafstand zijn er diverse buslijnen en op fietsafstand ben je binnen enkele minuten op de (trein) stations Amsterdam CS en Sloterdijk.

Energie (EPA)
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel met letter C.

Roerende Zaken
De zwarte houten shutters blijven kosteloos achter in de woning.
De wasmachine droger combinatie als ook de zitbank worden ter overname aangeboden. De andere roerende zaken worden voor de overdracht uit het huis gehaald.

Grondsituatie
Het appartement bevindt zich op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam. De algemene bepalingen van 1994 zijn van kracht en het huidige tijdvak loopt af op 31-08-2049. Tot die datum is de canon is afgekocht.

Oplevering en bijzonderheden
De oplevering kan nog plaats vinden voor 1 april 2021.
Verkoper heeft zelf niet in het appartement gewoond (de niet-zelfbewoningsclausule wordt daarom in de koopakte opgenomen).

Buurt weetje
Het voormalige politiebureau werd gebouwd voor de 2e afdeling van de 6e sectie van de gemeentelijke politie. De agenten hadden eerder hun bureau in de Willemspoort, op het Haarlemmerplein. Op de begane grond waren nachtverblijven voor mannen en vrouwen, een wachtkamer voor agenten, een kamer voor de brigadier en de telegrafist, en drie ‘suspecthokken’: cellen voor verdachten.
Op de verdieping waren aan de voorkant de kamers van de hoofdinspecteur en de inspecteur, en daartussen een kamertje voor de schrijver. Aan de achterkant was een woning voor de conciërge.
De politie verliet het bureau in de jaren 1990. Het gebouw is in 1999 verbouwd tot appartementencomplex.

ENGLISH TEXT
Behind the classic façade of the former police station at Spaarndammerstraat is this modern 4-room apartment (81m2) a property which has no less than three bedrooms, a balcony and a separate storage unit on the ground floor. The original building dates back to 1911; the main building was replaced by a new apartment complex with elevator in 1999, but the original façade has been retained.

A quick delivery before April 1st 2021 is possible!

Spaarndammerstraat is a lively street, where you can find a variety of great shops, supermarkets, bars and restaurants within walking distance, including Café de Walvis, Compartir, Dignita, de Pizzabakkers, Bar Mick, Rayleich and Ramsay; REM eiland and Pont 13 are practically around the corner.

The property is located in the heart of the extremely popular Westerpark area, within walking distance of De Jordaan and around the corner of De Houthavens, an area with good schools, child care centres, day-care facilities, a swimming pool and gyms, trendy bars, charming restaurants and pleasant terraces along the water. The new park on the top of the new Spaarndammertunnel, Westergas and Westerpark are great recreational areas (running and bootcamp), with bars and restaurants where you can enjoy a drink or a bite to eat and fun events.

The NDSM wharf in the north of Amsterdam is just across the water and within easy reach by ferry and De Jordaan and Haarlemmerdijk are both within short biking distance. This area has excellent public transport links: Central Station is just a few minutes by bike and there are multiple buses to Central Station and Station Sloterdijk. There is parking space in front of the building and in the surrounding streets. The A10 circular motorway is just minutes away.

The apartment is in excellent condition, has modern window frames with double glazing, wooden parquet flooring and is situated on the third floor of a modern apartment building with an elevator.

Layout
Ground floor: Secure communal entrance, outdoor space, access to the storage unit, stairwell and elevator.
Third floor: Communal hall, meter cupboard, entrance, hallway, bedroom/study, living room and open-plan kitchen and sliding door to the balcony, second hall with access to the two bedrooms, a separate toilet, the bathroom and the utility space.

Living room and kitchen
The spacious living room has an open-plan kitchen, which was fitted in 2017 and includes various appliances, a dining area and a sitting area. The sitting area is next to the balcony and overlooks the courtyard gardens of the apartment complexes along Spitsbergenstraat.

(Bed)rooms
The apartment has three (bed)rooms. You could use one of the rooms as an office when working from home. Please refer to the enclosed floor plan for the layout.

Bathroom and toilet
The separate toilet has a small washbasin and black and marble tiling. The bathroom has black floor and wall tiling, a bathtub, a shower and a washbasin.

Outdoor space
The apartment has a wonderful balcony, which is accessible from the living room and one of the bedrooms. The balcony overlooks the courtyard gardens of the properties along Spitsbergenstraat.

Owners’ Association
The Owners’ Association is professionally managed by the residents. Documentation is available upon request.
The monthly service fee currently amounts to € x.

Parking and accessibility
There are parking meters in the area. You can apply for a residence parking permit and there is parking space in front of the building. The area has good public transport links. You can reach (train) stations Amsterdam Central Station and Amsterdam Sloterdijk within a few minutes by bike and there are various bus stops within walking distance.

Energy (EPA)
The seller will provide an energy label C once the sale is concluded.

Moveable objects
The black wooden shutters will remain with the property at no additional cost.
The washing machine/drier combination and the sofa are available for purchase. The other moveable items will be removed from the property prior to the delivery.

Ground ownership
The apartment is situated on land owned by the Municipality of Amsterdam. The 1994 General Provisions apply; the current period ends in 31/08/2049. The ground rent has been bought off until that date.

Delivery and specifics
Delivery can take place before 1 April 2021.
The seller never occupied the property as a resident (the deed of transfer shall therefore include the non-resident occupancy clause).

History of the building
The former police station was built for the second division of Amsterdam police force’s 6th section. The station was first located in Willemspoort, along Haarlemmerplein. On the ground floor there used to be sleep rooms for the men and women, a waiting room for officers, an office for the sergeant and the telegraph operator and three cells where suspects were detained.
On the front of the first floor were the offices of the chief inspector and the inspector and, in the middle, a small office for the reporting officer. The caretaker lived at the rear the property.
The police moved out of the building in 1990 and in 1999, it was converted into an apartment complex.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper / huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper/ verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces/aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend / aanturend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

 

Kenmerken

Status Aangekocht
Verkoopprijs € 550.000
Bouwvorm
Soort woning/appartement Portiekflat
Type woning Appartement
Bouwjaar 2001-2010
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg en in woonwijk
Bijzonderheden
Indeling
Woonoppervlakte 81 m²
Perceeloppervlakte  – m²
Inhoud 234 m³ 
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 1
Energie
Verwarming C.V.-Ketel
Bouwjaar C.V.-Ketel
Warmwater C.V.-Ketel
Combiketel
Brandstof
Eigendom Remeha Tzerra (Gas gestookt combiketel, eigendom)
Buitenruimte
Tuin Geen tuin
Hoofdtuin Geen tuin
Oppervlakte hoofdtuin  – m² (m x m )
Ligging hoofdtuin Aan rustige weg en in woonwijk
Achterom   –
Kwaliteit tuin  –
Bergruimte
Schuur / Berging Box
Voorzieningen Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage Geen garage
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Parkeercapaciteit 1
Dak
Soort dak Samengesteld dak
Overig
Permanente bewoning ja
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Keuken Open keuken en inbouwapparatuur – Vernieuwd in 2017
Badkamer Ligbad, douche en wastafel
Overige ruimten toilet
gang
Trap
Isolatievorm Dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Media

Selectie uit ons aanbod

* This Property is listed by a MVA Certified Expat Broker*
** English text below**

Achter de statige gevel van het voormalige politiebureau aan de Spaarndammerstraat treft u dit moderne vierkamer appartement (81m2) met maar liefst 3 slaapkamers, een balkon en een berging in de onderbouw. Het gebouw is oorspronkelijk in 1911 gebouwd maar in 1999 is er achter de voorgevel een nieuw complex met lift opgetrokken.

Een snelle oplevering voor 1 april 2021 is mogelijk!

De Spaarndammerstraat is een levendige straat met op loopafstand een gevarieerd en goed aanbod aan winkels, supermarkten, gezellige cafés en restaurants, zoals Café de Walvis, Compartir, Dignita, de Pizzabakkers, Bar Mick, Rayleich en Ramsay en REM eiland en Pont 13 zijn praktisch om de hoek gelegen.

De woning ligt midden in de het hart van het zeer populaire Westerpark, op loopafstand van de Jordaan en om de hoek van De Houthavens alwaar inmiddels ook een aantal goede scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, een zwembad en sportscholen, trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen aan het water zijn gevestigd. Het nieuwe park boven de nieuwe Spaarndammertunnel, het Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie (hardlopen en bootcampen), leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje.

Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk. De bereikbaarheid is prima verzorgd met het Centraal Station op enkele fietsminuten, of meerdere busverbindingen richting Centraal Station en Station Sloterdijk. Parkeren kan meestal voor de deur en anders gemakkelijk in de omliggende straten. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ring.

Het appartement verkeert in een uitstekende en nette staat, bevindt zich op de derde verdieping, is bereikbaar met lift en voorzien moderne kozijnen met dubbele beglazing. Op de grond is een lamel parketvloer aangebracht.

Indeling
Begane grond: Afgesloten gemeenschappelijke entree, buitenruimte, toegang naar de berging, trappenhuis en lift.
Derde verdieping: Gemeenschappelijke hal, meterkast, entree, gang, slaap- of werkkamer, woonkamer met open keuken en schuifpui naar het balkon, tweede gang die toegang geeft tot twee slaapkamers, een separaat toilet, de badkamer en de was/stookruimte.

Woonkamer en keuken
De ruime kamer biedt plek aan de open keuken, met diverse inbouwapparatuur en in 2017 geïnstalleerd, een eetkamer-, en een zitkamer gedeelte. De zitkamer grenst direct aan het balkon met zicht op de binnentuinen van de complexen aan de Spitsbergenstraat.

Slaap/werk kamers
Het appartement beschikt over drie (slaap)kamers. Daardoor is er, nu in tijden dat er veel vanuit huis wordt gewerkt, een mogelijkheid om een aparte kantoorkamer in te richten. Voor de oppervlakte en indeling van de kamers verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegrond.

Badkamer en toilet
Het separate toilet beschikt over een fontein en is uitgevoerd met zwarte en marmeren tegels. De badkamer beschikt over een ligbad, een douche en een wastafel. Ook deze ruimte is grotendeels afgewerkt met zwarte wand- en vloertegels.

Buitenruimte
Het appartement beschikt over een heerlijk balkon, te bereiken vanuit de woonkamer maar ook vanuit een van de slaapkamers. Vanaf het balkon is er zicht op de binnentuin van de complexen aan de Spitsbergenstraat.

VVE
De VVE wordt beheerd door de bewoners zelf. Er zijn enkele stukken beschikbaar.
De servicekosten bedragen momenteel € 130,80 per maand.

Parkeren en bereikbaarheid
De auto kan tegen betaling of middels een bewonersvergunning voor de deur van het complex worden geparkeerd. De verbindingen voor het openbaar zijn zeer nabij gelegen. Op loopafstand zijn er diverse buslijnen en op fietsafstand ben je binnen enkele minuten op de (trein) stations Amsterdam CS en Sloterdijk.

Energie (EPA)
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel met letter C.

Roerende Zaken
De zwarte houten shutters blijven kosteloos achter in de woning.
De wasmachine droger combinatie als ook de zitbank worden ter overname aangeboden. De andere roerende zaken worden voor de overdracht uit het huis gehaald.

Grondsituatie
Het appartement bevindt zich op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam. De algemene bepalingen van 1994 zijn van kracht en het huidige tijdvak loopt af op 31-08-2049. Tot die datum is de canon is afgekocht.

Oplevering en bijzonderheden
De oplevering kan nog plaats vinden voor 1 april 2021.
Verkoper heeft zelf niet in het appartement gewoond (de niet-zelfbewoningsclausule wordt daarom in de koopakte opgenomen).

Buurt weetje
Het voormalige politiebureau werd gebouwd voor de 2e afdeling van de 6e sectie van de gemeentelijke politie. De agenten hadden eerder hun bureau in de Willemspoort, op het Haarlemmerplein. Op de begane grond waren nachtverblijven voor mannen en vrouwen, een wachtkamer voor agenten, een kamer voor de brigadier en de telegrafist, en drie ‘suspecthokken’: cellen voor verdachten.
Op de verdieping waren aan de voorkant de kamers van de hoofdinspecteur en de inspecteur, en daartussen een kamertje voor de schrijver. Aan de achterkant was een woning voor de conciërge.
De politie verliet het bureau in de jaren 1990. Het gebouw is in 1999 verbouwd tot appartementencomplex.

ENGLISH TEXT
Behind the classic façade of the former police station at Spaarndammerstraat is this modern 4-room apartment (81m2) a property which has no less than three bedrooms, a balcony and a separate storage unit on the ground floor. The original building dates back to 1911; the main building was replaced by a new apartment complex with elevator in 1999, but the original façade has been retained.

A quick delivery before April 1st 2021 is possible!

Spaarndammerstraat is a lively street, where you can find a variety of great shops, supermarkets, bars and restaurants within walking distance, including Café de Walvis, Compartir, Dignita, de Pizzabakkers, Bar Mick, Rayleich and Ramsay; REM eiland and Pont 13 are practically around the corner.

The property is located in the heart of the extremely popular Westerpark area, within walking distance of De Jordaan and around the corner of De Houthavens, an area with good schools, child care centres, day-care facilities, a swimming pool and gyms, trendy bars, charming restaurants and pleasant terraces along the water. The new park on the top of the new Spaarndammertunnel, Westergas and Westerpark are great recreational areas (running and bootcamp), with bars and restaurants where you can enjoy a drink or a bite to eat and fun events.

The NDSM wharf in the north of Amsterdam is just across the water and within easy reach by ferry and De Jordaan and Haarlemmerdijk are both within short biking distance. This area has excellent public transport links: Central Station is just a few minutes by bike and there are multiple buses to Central Station and Station Sloterdijk. There is parking space in front of the building and in the surrounding streets. The A10 circular motorway is just minutes away.

The apartment is in excellent condition, has modern window frames with double glazing, wooden parquet flooring and is situated on the third floor of a modern apartment building with an elevator.

Layout
Ground floor: Secure communal entrance, outdoor space, access to the storage unit, stairwell and elevator.
Third floor: Communal hall, meter cupboard, entrance, hallway, bedroom/study, living room and open-plan kitchen and sliding door to the balcony, second hall with access to the two bedrooms, a separate toilet, the bathroom and the utility space.

Living room and kitchen
The spacious living room has an open-plan kitchen, which was fitted in 2017 and includes various appliances, a dining area and a sitting area. The sitting area is next to the balcony and overlooks the courtyard gardens of the apartment complexes along Spitsbergenstraat.

(Bed)rooms
The apartment has three (bed)rooms. You could use one of the rooms as an office when working from home. Please refer to the enclosed floor plan for the layout.

Bathroom and toilet
The separate toilet has a small washbasin and black and marble tiling. The bathroom has black floor and wall tiling, a bathtub, a shower and a washbasin.

Outdoor space
The apartment has a wonderful balcony, which is accessible from the living room and one of the bedrooms. The balcony overlooks the courtyard gardens of the properties along Spitsbergenstraat.

Owners’ Association
The Owners’ Association is professionally managed by the residents. Documentation is available upon request.
The monthly service fee currently amounts to € x.

Parking and accessibility
There are parking meters in the area. You can apply for a residence parking permit and there is parking space in front of the building. The area has good public transport links. You can reach (train) stations Amsterdam Central Station and Amsterdam Sloterdijk within a few minutes by bike and there are various bus stops within walking distance.

Energy (EPA)
The seller will provide an energy label C once the sale is concluded.

Moveable objects
The black wooden shutters will remain with the property at no additional cost.
The washing machine/drier combination and the sofa are available for purchase. The other moveable items will be removed from the property prior to the delivery.

Ground ownership
The apartment is situated on land owned by the Municipality of Amsterdam. The 1994 General Provisions apply; the current period ends in 31/08/2049. The ground rent has been bought off until that date.

Delivery and specifics
Delivery can take place before 1 April 2021.
The seller never occupied the property as a resident (the deed of transfer shall therefore include the non-resident occupancy clause).

History of the building
The former police station was built for the second division of Amsterdam police force’s 6th section. The station was first located in Willemspoort, along Haarlemmerplein. On the ground floor there used to be sleep rooms for the men and women, a waiting room for officers, an office for the sergeant and the telegraph operator and three cells where suspects were detained.
On the front of the first floor were the offices of the chief inspector and the inspector and, in the middle, a small office for the reporting officer. The caretaker lived at the rear the property.
The police moved out of the building in 1990 and in 1999, it was converted into an apartment complex.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper / huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper/ verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces/aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend / aanturend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

 

Extra algemene informatie:

Status Aangekocht
Verkoopprijs € 550.000
Bouwvorm
Soort woning/appartement Portiekflat
Type woning Appartement
Bouwjaar 2001-2010
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg en in woonwijk
Bijzonderheden
Indeling
Woonoppervlakte 81 m²
Perceeloppervlakte  – m²
Inhoud 234 m³ 
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 1
Energie
Verwarming C.V.-Ketel
Bouwjaar C.V.-Ketel
Warmwater C.V.-Ketel
Combiketel
Brandstof
Eigendom Remeha Tzerra (Gas gestookt combiketel, eigendom)
Buitenruimte
Tuin Geen tuin
Hoofdtuin Geen tuin
Oppervlakte hoofdtuin  – m² (m x m )
Ligging hoofdtuin Aan rustige weg en in woonwijk
Achterom   –
Kwaliteit tuin  –
Bergruimte
Schuur / Berging Box
Voorzieningen Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage Geen garage
Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Parkeercapaciteit 1
Dak
Soort dak Samengesteld dak
Overig
Permanente bewoning ja
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Keuken Open keuken en inbouwapparatuur – Vernieuwd in 2017
Badkamer Ligbad, douche en wastafel
Overige ruimten toilet
gang
Trap
Isolatievorm Dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas