Hulswitweg 19

Hulswitweg 19 HAARLEM

Hulswitweg 19 HAARLEM
Beschikbaar
Bedrijfspanden m2
Kamers 1

€ 795.000,-


Omschrijving

Unieke bedrijfsruimte met penthouse-bedrijfswoning! Niet meer in de file staan op weg naar werk? Combineer wonen en werken op een toplocatie in Haarlem. BEDRIJFSHAL De bedrijfshal van bijna 100m2 bevindt zich op de begane grond. Deze ruimte beschikt over een overheaddeur, achterdeur en een goederenlift. Met deze goederenlift kunt u materialen verplaatsen tussen de andere twee verdiepingen zoals bijvoorbeeld uw showroom/salon/kantoor op de eerste verdieping. Aan de zijkant van het pand bevinden zich twee overdekte privé parkeerplaatsen die beveiligd worden door middel van een hek. (24/7 toegang voor eigenaar) KANTOOR Het kantoor op de eerste verdieping is naar eigen inzicht in te delen. Geheel gemoderniseerd in 2020 en opgesplitst in twee aparte ruimtes, die momenteel zijn ingericht als beautysalon en kantoor met eigen voorzieningen. Hier kunt u eenvoudig een groot kantoor of showroom realiseren. BEDRIJFSWONING Op de tweede verdieping bevindt zich het penthouse. Deze prachtige bedrijfswoning heeft maar liefst ruim 200m2 aan woonoppervlak met veel privacy, lichtinval en een zonnig…

Kenmerken

Omschrijving

Unieke bedrijfsruimte met penthouse-bedrijfswoning!

Niet meer in de file staan op weg naar werk? Combineer wonen en werken op een toplocatie in Haarlem.

BEDRIJFSHAL
De bedrijfshal van bijna 100m2 bevindt zich op de begane grond. Deze ruimte beschikt over een overheaddeur, achterdeur en een goederenlift. Met deze goederenlift kunt u materialen verplaatsen tussen de andere twee verdiepingen zoals bijvoorbeeld uw showroom/salon/kantoor op de eerste verdieping. Aan de zijkant van het pand bevinden zich twee overdekte privé parkeerplaatsen die beveiligd worden door middel van een hek. (24/7 toegang voor eigenaar)

KANTOOR
Het kantoor op de eerste verdieping is naar eigen inzicht in te delen. Geheel gemoderniseerd in 2020 en opgesplitst in twee aparte ruimtes, die momenteel zijn ingericht als beautysalon en kantoor met eigen voorzieningen. Hier kunt u eenvoudig een groot kantoor of showroom realiseren.

BEDRIJFSWONING
Op de tweede verdieping bevindt zich het penthouse. Deze prachtige bedrijfswoning heeft maar liefst ruim 200m2 aan woonoppervlak met veel privacy, lichtinval en een zonnig dakterras op het oosten. De woonkamer is verrassend ruim met een grote woonkeuken met kookeiland en professioneel Lacanche fornuis. Via de schuifpuien midden in de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon.

De bedrijfswoning beschikt over drie ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft twee inloopkasten en een ensuite badkamer met inloopdouche, enorm ligbad en toilet. De tweede slaapkamer heeft ook een ensuite badkamer met douche en toilet. De derde slaapkamer is eveneens zeer ruim te noemen. Hier bevindt zich nu ook de wasruimte. Deze is eenvoudig af te scheiden van de derde slaapkamer. Voor gasten is er een ruim toilet in de gang.

LOCATIE
De ligging is ideaal: direct naast de iconische KPN-toren en het recreatiegebied Veerplas op bedrijventerrein Haarlem Businesspark (Layers II) in de Waarderpolder. Het historische centrum van Haarlem is op slechts 10 minuten fietsafstand, maar u bent ook in slechts 15 minuten op Schiphol of in Amsterdam. De snelwegen A9, A5 en N200 zijn makkelijk en snel bereikbaar. Treinstation Spaarnwoude ligt op 950 meter afstand en het pand ligt zo goed als naast het recreatiegebied De Veerplas waar je heerlijk kunt wandelen en in de zomer kunt zwemmen. Dit alles bij elkaar maakt het echt een toplocatie.

Bijzonderheden:
– bedrijfsruimte 203m2
– woonoppervlakte 195m2
– strategische ligging
– bedrijfs/kantoorruimte met woonbestemming (bedrijfswoning)
– alle elektra vervangen in 2020
– platte daken opnieuw bekleed (bitumen) in 2022
– dakterras
– geheel voorzien van dubbel glas
– vrij parkeren zonder vergunning
– onderdeel van een VvE, deze is actief
– bijdrage VvE € 310,- per maand
– oplevering in overleg

 

Kenmerken

Status beschikbaar
Vraagprijs € 795.000 
Servicekosten €  
Bouwvorm
Bouwjaar
Ligging
Indeling
Perceeloppervlakte
Kantoorruimte
Oppervlakte
Verdieping
Voorziening
Overig
Onderhoud binnen
Onderhoud buiten

Media

Selectie uit ons aanbod